Baby fotoshoot

Willen jullie mooie en pure foto’s van jullie baby laten maken? Dan ben je bij Mandy Eising Fotografie op het juiste adres voor een baby fotoshoot. Ten eerste van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon of dochter! Op dit moment hebben jullie gewacht, om jullie kleintje te mogen ontmoeten. En nu het eindelijk zover is, wil je elk moment koesteren.

Die kleine handjes en voetjes, hoe jullie baby heerlijk ligt te slapen, al die fijne en kleine details. Hoe cliché het ook mag  klinken. Ze groeien en veranderen zo snel, dat je deze beelden graag voor altijd bij je wilt bewaren.

Baby fotoshoot fotografe met passie voor het vak

Met mijn ruime jarenlange ervaring als newborn fotograaf, kan ik jullie kleintje zo puur en mooi mogelijk op de foto zetten.  Hierdoor blijven jullie mooie herinneringen voor altijd bewaard. Het beste kunnen we de foto’s maken als jullie zoon of dochter tussen de 7 en 21 dagen oud is. Dan slapen ze nog het merendeel van de dag en kun je ze in verschillende houdingen leggen.

Om de baby fotoshoot zo puur mogelijk te houden, kom ik bij jullie thuis. De foto’s zullen worden gemaakt in de slaapkamer, babykamer, woonkamer of een andere ruimte die er geschikt voor is. Ongedwongen foto’s in een huiselijke sfeer, terwijl jullie bezig zijn met de alledaagse dingen zoals, voeden, verschonen of knuffelen met jullie kleine wonder. Zijn er broertjes of zusjes, dan kunnen zij er natuurlijk ook gezellig bij op de foto.

Andere shoots voor mooie herinneringen

Hoe leuk is het om in de loop van de jaren, meerdere fotoshoots bij mij af te nemen. Naarmate jullie baby ouder wordt, verandert en ontwikkeld hij zich steeds meer. Met mooie foto’s van jullie kindje kun je samen altijd even terug blikken naar die bijzondere tijd. Je kunt behalve een baby fotoshoot ook andere shoots bij mij boeken.

Word ik jullie babyshoot fotografe?

Kom met mij in contact

Als jullie op zoek zijn naar een ervaren, leuke en gezellige baby fotoshoot fotograaf, dan ben ik jullie aangewezen persoon. Ik fotografeer jullie in je eigen vertrouwde omgeving, zodat jullie de deur niet uit hoeven. Terwijl jullie bezig zijn met jullie kleintje, maak ik de foto’s. om zo de pure momenten te kunnen vastleggen. Er is niets mooiers dan jullie te zien genieten op de foto’s, door de liefde voor elkaar.

Willen jullie meer weten of hebben jullie vragen? Neem dan gerust contact met me op!

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.