Bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Een bruiloft is één van de meest speciale dagen in je leven. Het is dan ook erg belangrijk dat deze dag wordt vastgelegd precies zoals jullie dat willen.

Mijn doel is dat jullie, bij het zien van de foto’s, jullie trouwdag, het gevoel en de sfeer kunnen herbeleven. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere momenten, grappige details en mooie composities. Natuurlijk mogen emoties op deze dag niet ontbreken en zal ik naast jullie, ook de gasten fotograferen wanneer ze stiekem een traantje wegpinken of juist heel hard moeten lachen.

Als je mij als bruidsfotograaf boekt dan kies je voor spontaniteit, laagdrempeligheid, warmte, gezelligheid en professionaliteit. Ik probeer zoveel mogelijk op de achtergrond te werken en ‘onzichtbaar’ te zijn, maar uiteraard zijn er momenten dat ik er moet staan zoals bij het omdoen van de ringen en de kus.

Een bruiloft om nooit meer te vergeten

Als mijn foto’s jullie aanspreken dan zou ik het erg leuk vinden om van jullie te horen via een mailtje of een belletje. We kunnen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen, waarbij we jullie wensen kunnen bespreken en kunnen kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Ik vind het belangrijk dat jullie mij leren kennen en dat ik jullie leer kennen, om te kijken of er een wederzijdse klik is. Ik zal immers aanwezig zijn op een belangrijk moment in jullie leven. En wanneer er van beide kanten een goed gevoel is zal dit ten goede komen van de foto’s.

Na het kennismakingsgesprek maak ik een offerte voor jullie en zal ik jullie datum als optie noteren. Pas na bevestiging zet ik jullie datum vast. In het gehele proces zullen we meerdere keren contact hebben (of met de ceremoniemeester), o.a. over de dagplanning, eventueel de locatie bezoeken, etc.

Enkele dagen na de bruiloft ontvangen jullie van mij al de eerste preview om te showen aan vrienden en familie! Als alle foto’s klaar zijn ontvangen jullie een persoonlijke link met alle foto’s. Hiermee kunnen jullie de foto’s downloaden in hoge resolutie (groot bestand) en uiteraard zonder logo. Daarnaast ontvang je alle foto’s ook nog op een USB stick.

Interesse in bruidsfotografie?

Kom met mij in contact

Ben jij gecharmeerd van mijn foto’s en wil jij graag bruidsfotografie? Dan kom ik graag met jullie in contact. Ik zou de mooiste dag van jullie leven graag willen vastleggen.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik maak graag een afspraak om jullie persoonlijke wensen door te spreken.


    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

    Trouwen in twente