Fotoshoots

Welke fotoshoot je ook bij mij boekt, je krijgt gegarandeerd foto’s waar je trots op zult zijn. Om samen tot de beste resultaten te komen, vind ik het belangrijk om tijdens de fotoshoot een ongedwongen en relaxte sfeer te creëren.  Daarbij zal ik jullie zo min mogelijk laten poseren, natuurlijk zal ik hier en daar enkele aanwijzingen geven, maar er gaat niets boven mooie en leuke momenten vastleggen die spontaan zijn.

Op deze pagina vind je verschillende fotoshoots die je bij mij kunt boeken. Wil je liever een wat uitgebreider pakket? Geen probleem. Bij elke fotoshoot vind je diverse pakketten, variërend in tijd, aantal personen en bewerkte foto’s. Maak het zo uitgebreid als je zelf wilt. Heb je hier vragen over? Schroom dan niet om contact met me op te nemen. Ik beantwoord ze graag.

Fotoshoots zijn een herinnering voor later

Vooral wanneer je kinderen hebt, zul je merken dat ze snel groeien en veranderen in hun gezicht. Wanneer ze ouder zijn, kan het soms lastig zijn om je te herinneren hoe ze er in de baby, peuter of kleuter periode uitzagen. Foto’s kunnen hierbij helpen. Door regelmatig fotoshoots te boeken voor jouw gezin, familie of alleen de kinderen heb je een blijvende herinnering voor later. Door het bekijken van de foto’s beleef je die bijzondere tijd weer opnieuw.

Bovendien weet je zeker dat jij als moeder of vader ook op de foto komt samen met jouw kinderen, in plaats van dat jij ze van anderen maakt met je telefoon. Daarnaast zijn de foto’s scherp en mooi nabewerkt.

fotograaf twente

Hoe het werkt?

Spreekt mijn fotostijl jullie aan? Dan kom ik graag met jullie in contact. Je kunt telefonisch een afspraak bij mij inplannen of mail mij voor de mogelijkheden. Er zijn een paar fotoshoots die alleen bij jullie thuis kunnen plaatsvinden zoals de newbown/lifestyle shoot en het duo portret. Voor de andere fotoshoots is er de mogelijkheid voor een buitenlocatie of op kantoor van jouw bedrijf.

Na de tijd krijg je de foto’s met een eerste bewerking toegestuurd via een online fotogalerij. Je kunt hier een selectie van je favorieten maken. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om tegen een meerprijs meerdere foto’s te selecteren. Stuur me jouw selectie door en ik zorg voor een mooie definitieve nabewerking. Het liefst houd ik iedereen zo natuurlijk mogelijk, hier en daar zal ik pukkeltjes en eventuele storende factoren verwijderen. De uiteindelijke foto’s ontvang je in hoge resolutie digitaal via wetransfer.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op, ik beantwoord ze graag.


    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.