Zwangerschapsfotografie

Wauw, een klein wondertje in jouw buik! Dit is een bijzondere tijd die absoluut de moeite waard is om vast te leggen! Een zwangerschapsshoot vind plaats op een mooie locatie naar keuze. Dit kan een buitenlocatie zijn maar het kan ook bij jouw thuis zijn. Je kan alleen op de foto gaan of samen met je partner. Uiteraard zijn eventuele broertjes en zusjes ook van harte welkom tijdens de shoot.

Herinneringen vastleggen

De shoot wordt meestal gepland tussen 32 en 36 weken, wanneer er al een mooi buikje zichtbaar is. De shoot zal ongeveer 1 uur duren en afhankelijk van de locatie gebruiken we verschillende achtergronden voor een mooi uitgebreid resultaat. Ik vind het belangrijk om de aandacht te focussen op jou en jouw buik. Geen poespas eromheen maar vooral rustige en sfeervolle plaatjes creëren.

Er zijn hier verschillende pakketten mogelijk. Mocht je daar nog vragen over hebben, mail me gerust.

Interesse in zwangerschapsfotografie?

Kom met mij in contact

Ben jij gecharmeerd van mijn foto’s en wil jij een zwangerschapsshoot? Dan kom ik graag met jullie in contact. Ik zou deze mooie tijd van jullie graag willen vastleggen.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak. Ik wil graag eens langs om jullie wensen te horen of om direct een afspraak te maken.

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.