Familie fotoshoot

Family is everything! Foto’s van jouw fantastische gezin, alleen van jullie kinderen of van jou met jouw broers/zussen, het kan allemaal. Verras bijvoorbeeld je ouders of opa en oma met de mooiste foto’s of vind een mooie plek in huis om de foto’s met trots neer te hangen/zetten.

Capture the moment! Elke kans om een mooi moment vast te leggen is uniek. De fotoshoot vindt plaats op een buitenlocatie naar keuze. Dit kan zijn in een bosrijke groene omgeving, of bijvoorbeeld een industriële stoere locatie.

Herinneringen vastleggen met de hele familie

Ik creëer graag spontane plaatjes die niet al te geposeerd zijn, hier heb ik meerdere technieken voor om dit te doen. Ik vind het leuk als er niet in de camera gekeken wordt, maar dat de focus juist op elkaar ligt en dat er veel gelachen wordt. Tijdens de shoot wordt er een ruime selectie aan foto’s gemaakt in verschillende samenstellingen zodat je van iedereen verschillende foto’s hebt en met verschillende gezinsleden op de foto staat.

Er zijn hier verschillende pakketten mogelijk. Mocht je daar nog vragen over hebben, mail me gerust.

Interesse in een familie fotoshoot?

Kom met mij in contact

Ben jij gecharmeerd van mijn foto’s en wil jij een familie fotoshoot? Dan kom ik graag met jullie in contact. Ik zou jullie familie graag op een mooie manier willen vastleggen.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik maak graag een afspraak om jullie persoonlijke wensen door te spreken.


    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.