Duo portret

“Een unieke foto!” “Heel bijzonder!” “Wat een gelijkenissen”

Dit zijn veelgehoorde reacties na het zien van duo portret foto’s.

Een duo portret is een combinatie tussen 2 foto’s van familieleden. Dit kan met allerlei combinaties gedaan worden (zowel jong als volwassen) ;

  • Ouder en kind
  • Broer en zus
  • 2 Broers
  • 2 zussen
  • Opa/oma en kleinkind

Door middel van de foto kan je erg goed de gelijkenissen zien. Nog veel beter dan dat je het in het echt kan zien. Maar ook de verschillen zijn goed zichtbaar. Er wordt vaak aangeven dat ze de 2 personen meer op elkaar vinden lijken dan dat ze vooraf gedacht hadden.

Het zijn prachtige portretten en vooral een keer wat anders. De foto is zeer geschikt om af te drukken om als pronkstuk in huis te hangen.

Hoe gaat het in zijn werk?

De shoot kan bij mij in Hengelo gedaan worden, of ik kom bij jullie thuis (+/- 15 km vanaf Hengelo zonder reiskosten, daarbuiten worden reiskosten berekend). Ik neem een zwarte achtergrond en lampen mee. Ik zet dus een mini studio bij jullie thuis in elkaar. Jullie dragen een zwart effen shirt met ronde hals. Ik maak van jullie allebei een losse portretfoto en die ga ik naderhand samenvoegen als een duoportret.

Het duo portret ontvang je digitaal in hoge resolutie in kleur en zwart wit. Je kan de foto dus zo vaak als je wilt afdrukken in elk gewenst formaat en materiaal. Ook super leuk om cadeau te geven!

Interesse in een duo portret?

Kom met mij in contact

Ben jij gecharmeerd van mijn foto’s en wil jij een duo portret shoot? Dan kom ik graag met jullie in contact.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak. Ik wil graag eens langs om jullie wensen te horen of om direct een afspraak te maken.

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.