Portretfotografie

Een professionele portretfoto is tegenwoordig een musthave voor o.a. LinkedIn en bijvoorbeeld jouw CV. Een foto die in één oogopslag laat zien wie je bent geeft meteen een goede indruk.

Daarnaast kan het ook waardevol zijn om een foto cadeau te geven maar ook zeker leuk om jezelf mee te trakteren. Een mooie foto laten afdrukken die je cadeau kunt geven aan iemand of omdat je de foto wilt gebruiken voor je eigen portfolio. Het is belangrijk om af en toe me-time in te plannen en jezelf in het zonnetje te zetten.

Een karakter vastleggen met portretfotografie

Het kan misschien spannend zijn om foto’s van jezelf te laten maken, maar de praktijk wijst uit dat je achteraf zal zeggen dat het best meeviel. Het is vooral leuk om te doen en het resultaat zal je verbazen.

De shoot is op een locatie naar keuze (binnen of buiten), zorg ervoor dat dit een locatie is waar jij je op je gemak voelt. Draag daarbij ook kleding waar jij je goed in voelt en wat past bij wat jij wil dat de foto uitstraalt. Wanneer jij je op je gemak voelt zal dit terug te zien zijn in de foto’s. Tijdens de shoot laat ik foto’s zien zodat ik weet wat je wel en niet mooi vind en dit mee kan nemen tijdens de selectie van de foto’s.

Interesse in portretfotografie?

Kom met mij in contact

Ben jij gecharmeerd van mijn foto’s en wil jij een portretshoot? Dan kom ik graag met jullie in contact. Ik zou jullie portretten graag willen vastleggen.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik maak graag een afspraak om jullie persoonlijke wensen door te spreken.


    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.