Business fotografie

Heb jij een eigen bedrijf of werk je binnen een bedrijf en heeft jouw site of social media een boost nodig, dan mogen goede foto’s niet ontbreken. Als bedrijf wil je graag laten zien wat je aanbod is, hoe het bedrijf eruit ziet, wie er werkzaam zijn, wat een klant kan verwachten als ze met jou gaan samenwerken en je wilt natuurlijk een professionele uitstraling.

Foto’s op een website zijn onmisbaar. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Denk aan personeelsfoto’s die te gebruiken zijn op de website, een intern smoelenboek of het personeel gebruikt de portretfoto op zijn/haar LinkedIn. Creëer sfeerbeelden voor een mooie impressie van jouw bedrijf, die je kan gebruiken op jouw website, social media of als promotiemateriaal. Wees zichtbaar voor de klant met sprekende foto’s.

business fotoshoot

Je bedrijf mooi presenteren

Een business shoot gaat volledig in overleg en betreft maatwerk. Wat moet er vastgelegd worden? Waar worden de foto’s voor gebruikt? Wat wil je uitstralen?

Welke sfeer moet er neergezet worden? Zo worden de verwachtingen helder en kan ik aan de slag!

Interesse in business fotografie?

Kom met mij in contact

Ben jij gecharmeerd van mijn foto’s en wil jij een business fotoshoot? Dan kom ik graag met jullie in contact. Ik zou deze mooie tijd van jullie graag willen vastleggen.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik maak graag een afspraak om jullie persoonlijke wensen door te spreken.

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.