Newborn Lifestyle shoot

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon of dochter! Dit is waarschijnlijk wel het mooiste wat er is en een fantastisch moment om vast te leggen. Die kleine handjes en voetjes, de opgekrulde houdingen, eerste kleine lachjes. Deze tijd gaat zo snel voorbij en het is daarom zo waardevol om mooie herinneringen vast te leggen.

Ik vind het belangrijk om de shoot zo puur mogelijk te houden, de alledaagse dingen vast te leggen in een huiselijke setting. De foto’s worden gemaakt in de ouderslaapkamer, babykamer en woonkamer. Jullie hoeven de deur dus niet uit en zijn fijn in jullie eigen vertrouwde omgeving.

Herinneringen vastleggen met een Newborn/Lifestyle Shoot

Een lifestyle reportage is veelzijdig. Ik maak naast de foto’s van jullie pasgeboren baby ook foto’s met eventuele broertjes en zusjes, met jullie als ouders natuurlijk, de details in huis zoals versieringen en de babykamer. Op deze manier hebben jullie niet alleen een herinnering aan hoe de kleine er toen uitzag, maar ook van het gezinsleven op dat moment!

De newborn lifestyle shoot wordt vaak 1 tot 5 weken na de geboorte gepland. Binnen deze weken slapen de baby’s nog veel en zijn ze makkelijker te fotograferen. Er zijn hier verschillende pakketten mogelijk. Mocht je daar nog vragen over hebben, mail me gerust.

Interesse in een newborn shoot?

Kom met mij in contact

Ben jij gecharmeerd van mijn foto’s van pasgeboren baby’s? Dan kom ik graag met jullie in contact. Ik zou deze mooie tijd van jullie met jullie nieuwste aanwinst in het gezin graag willen vastleggen.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik maak graag een afspraak om jullie persoonlijke wensen door te spreken.

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.