Cakesmash Fotografie

Hiep Hiep Hoeraaaa! Jouw kindje wordt binnenkort 1 jaar. Dit moet natuurlijk gevierd worden en hoe leuk is het om dat te doen met een cakesmash shoot! In een feestelijke fotosetting lekker kliederen en proeven van een prachtige taart. Dit levert de meeste vrolijke en spontane foto’s op. De foto’s zijn erg leuk om te gebruiken voor verjaardag uitnodigingen of als decoratie tijdens de verjaardag.

De shoot vind plaats bij jullie thuis, het is prettig voor jullie kindje om in een vertrouwde omgeving te zijn en het is erg handig om na de tijd lekker te kunnen badderen en schone kleertjes aan te kunnen doen. Je hebt alles bij de hand. Ik neem de studio mee en deze bouw ik op in de woonkamer. Jullie mogen natuurlijk zelf de voorkeur voor de taart en de kleuren doorgeven en ik zal de versiering daarop aanpassen. Ook hierin hebben jullie zelf inspraak.

Herinneringen vastleggen

Na afloop van de shoot kies ik de leukste foto’s uit en zal deze voor jullie bewerken. Houd er rekening mee dat u op tijd de shoot boekt, minimaal een maand voor de verjaardag. Dit hoeft alleen als je de foto’s wilt gebruiken voor uitnodigingen i.v.m. bestel en levertijd. Er zijn hier verschillende pakketten mogelijk. Mocht je daar nog vragen over hebben, mail me gerust.
Smash that cake!

Interesse in Cakesmash Fotografie?

Kom met mij in contact

Ben jij gecharmeerd van mijn cakesmash foto’s? Dan kom ik graag met jullie in contact. Ik zou de eerste verjaardag van jullie zoontje of dochtertje graag willen vastleggen met een leuke cakesmash fotoshoot.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik maak graag een afspraak om jullie persoonlijke wensen door te spreken.

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.