Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot

Binnenkort zet je een ‘mini me’ op de wereld. Wat bijzonder! Voor het zover is, geniet je echter nog even van dat unieke gevoel dat er een mensje in jouw buik groeit en dat wil je natuurlijk nooit vergeten. Het plannen van een zwangerschapsshoot is een prachtige manier om die moeder-baby-band te vieren. Wil jij ook een kostbare herinnering van deze mooie periode uit je leven? Dan help ik je graag verder!

Je kunt bij mij terecht voor zwangerschapsfotografie. In de foto’s die ik maak, ligt de focus op jou en je buik voor het beste resultaat. Jouw wensen staan voorop, dus laat ons zeker je ideeën horen! Om de zwangerschapsshoot tot een succes te maken, hebben ik jouw hulp nodig. Benieuwd wat jij kunt doen om de beste zwangerschapsfoto’s te krijgen? Ik geef graag wat tips.

Reserveer op tijd

De zwangerschapsshoot kan het beste gepland worden, wanneer je ongeveer zeven maanden zwanger bent. Je hebt dan een mooie buik, maar je staat (als het goed is) nog niet op het punt om te bevallen. Om er zeker van te zijn dat ik plek heb, is het verstandig ruim van te voren al een afspraak te maken, zodat ik je niet teleur hoef te stellen.

Kies je locatie

Jouw wensen voor de shoot zijn erg belangrijk. Ga dus van tevoren na wat voor soort foto’s jij graag wilt overhouden aan je zwangerschapsperiode. Wil je een fotoshoot op een buitenlocatie of wil je je buik juist in je eigen huis vastleggen? Het is allemaal mogelijk! Ik help je graag met het geven van suggesties en het vinden van de juiste locatie, zodat de achtergrond niets te wensen overlaat.

Extra items

Het kan heel leuk zijn om één of twee attributen te gebruiken voor de zwangerschapsshoot, zoals het eerste rompertje dat je voor je baby hebt gekocht, een babymutje, babyslofjes, etc. Laat mij van tevoren weten of je items wilt gebruiken en, zo ja, welke, zodat ik ons optimaal kan voorbereiden.

Samen op de foto

Sta je liever niet alleen op de foto? Dat is ook helemaal niet nodig! Neem de papa mee en/of oudere broertjes en zusjes van je ongeboren kindje. Sommigen willen daarnaast graag een foto met hun hond of ander huisdier. Het is natuurlijk een prachtig moment dat je vastlegt en die wil je delen met de rest van je gezin. Laat mij dus weten of je samen op de foto wilt en met wie.

Interesse in een zwangerschapsshoot?

Kom met mij in contact

Ben jij gecharmeerd van mijn foto’s en wil jij een zwangerschapsshoot? Dan kom ik graag met jullie in contact. Ik zou deze mooie tijd van jullie graag willen vastleggen.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak. Ik wil graag eens langs om jullie wensen te horen of om direct een afspraak te maken.


    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.