Zakelijke portretfotografie

Heb je interesse in zakelijke portretfotografie? Mandy Eising Fotografie komt graag bij je langs om je van professionele foto’s te voorzien. Om aan de slag te kunnen is het belangrijk om te weten waar de foto’s voor worden gebruikt en wat je wilt uitstralen. Wanneer je voor jouw C.V. of LinkedIn profiel een nieuwe frisse portretfoto laat maken, straalt dit energie en professionaliteit uit. Zo kom je goed voor de dag voor een potentiële nieuwe werkgever of klant.

Niet iedereen is van nature ontspannen voor de camera, ik probeer je zoveel mogelijk op je gemak te stellen en adviseer verschillende poses, zodat het voor jou ook een leuke ervaring wordt. In overleg kiezen we een geschikte locatie om de foto’s te maken. Samen zorgen we voor een mooi resultaat!

zakelijke portretfotografie

Zakelijke portretfotografie voor het bedrijf

Mis je op de website professionele foto’s van jouw bedrijf? Business fotografie is ook mogelijk. Met een sfeerimpressie laat je zien waar het bedrijf voor staat en straalt het vertrouwen en professionaliteit uit Ik kom graag op locatie, zodat we bijvoorbeeld foto’s kunnen maken wanneer medewerkers achter hun bureau zitten, aan het vergaderen zijn of ontspannen een vrijdagmiddag borrel drinken. Ik maak sfeerfoto’s van het kantoor/werkruimte en eventuele producten die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Wil je voor alle werknemers zakelijke portretfotografie, dan is het belangrijk om eenheid te vormen, dit oogt rustig en overzichtelijk op de website. Anders kan het op de website onrustig overkomen.

Tijdens de shoot is het belangrijk dat iedereen op zijn/haar gemak is. Ik ben professioneel, spontaan, hou van een grapje tussendoor en weet hoe ik de mensen ontspannen en vrolijk op de foto krijg. Terwijl we met de zakelijke portretfotografie bezig zijn, laat ik je af en toe meekijken met de gemaakte foto’s, zodat je een beeld krijgt van wat je kunt verwachten.

Kleding tijdens de fotoshoot

Natuurlijk wil je graag je mooiste outfit uit de kast halen voor de fotoshoot, maar houd wel rekening met bepaalde kleuren en prints. Een hele felle kleur zoals bijvoorbeeld rood kan alle aandacht opeisen of vloeken wanneer je met meerdere mensen een zakelijke portret voor de website afneemt. Ditzelfde geldt voor teksten op shirts en/of truien. Voor een business shoot is het verstandig om de kleuren op elkaar af te stemmen. Een veel gekozen combinatie is blauw met wit, dit geeft niet alleen een mooie samenhang, maar blauw staat ook voor rust, intelligentie en verstand. En laat dit nu net zijn wat je graag met zakelijke portretfotografie wilt overbrengen.

Je hebt de mogelijkheid om van outfit te wisselen, zo houd je er variatie in en sta je niet met steeds hetzelfde setje op de foto. Ik adviseer vaak om de kleding tijdloos te houden, draag lichte kleuren en rustige prints. Zo ben je er zeker van dat je de foto’s over een aantal jaar nog steeds mooi vindt, maar het belangrijkste is draag iets waar jij je lekker in voelt dan straal je dat ook uit.

zakelijke shoot

Ben ik jouw fotograaf voor zakelijke portretfotografie?

Kom met mij in contact

Met een ruime ervaring met fotograferen mag ik mij een professional noemen in de fotografie branche. Je kunt mij voor zakelijke portretfotografie boeken, maar ook voor andere fotoshoots ben je bij mij aan het juiste adres.  Kies bijvoorbeeld voor een Duo portret van jou en je broer/zus/vader/moeder.

Na het ontvangen van dit portret zie je heel mooi de gelijkenissen, die je normaal op het eerste gezicht niet ziet. Of verras je ouders met een mooie Familie fotoshoot en laat mij mooie blijvende herinneringen van jullie maken.

Spreekt mijn stijl je aan en heb je interesse in zakelijke portretfotografie? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en we bespreken samen de mogelijkheden.

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.