Newborn fotograaf

Wat kan je verwachten van een newborn fotograaf en een newborn shoot? Het krijgen van een baby, de geboorte, is een intens bijzondere gebeurtenis in het leven van ouders. Alle clichés kloppen, voor je het weet is je lieve kleine baby weer baby af en rent je kindje door de kamer. Juist daarom is het zo bijzonder om deze tijd vast te laten leggen in een mooie reeks foto’s door een daarin gespecialiseerde newborn fotograaf zoals Mandy Eising Fotografie

Newborn shoots zijn niet meer weg te denken uit de wonderlijke wereld van baby’s en hun ouders. Ook jij kent vast een gezin die gebruik heeft gemaakt van een newborn fotograaf om hun jongste trots voor altijd vast te leggen in een mooie serie foto’s. Uiteraard vertel ik je er graag meer over:

Wat is een newborn fotograaf?

Een newborn fotograaf is gespecialiseerd in het fotograferen van baby’s in de eerste weken na de geboorte. Een fotograaf die newborns fotografeert weet precies op welke manieren de mooiste foto’s gemaakt worden van de baby. Zo kun jij je pasgeboren baby herinneren hoe het in de eerste weken op deze wereld was.

Herinneringen vastleggen

Tijdens de newborn shoot maak ik uiteraard de meest mooie foto’s van jullie pasgeboren baby. Daarnaast maak ik ook foto’s met jullie als ouders en eventuele zusjes en broertjes. Ook de details in het huis neem ik mee. Door deze manier van werken hebben jullie een dierbare herinnering aan hoe de baby er toen uitzag, maar ook aan het leven van jullie gezin in de periode waarin de baby geboren werd.

Wat is een newborn fotograaf?

Een newborn fotoshoot vindt vaak plaats vanaf 1 tot ongeveer 4 weken na de geboorte van de baby. Tijdens deze dagen na de geboorte zal een baby namelijk nog veel en vaak in een heerlijk geborgen houden liggen te slapen. De baby is zo gemakkelijk door de newborn fotograaf te fotograferen en hierdoor krijg je de mooiste en puurste foto’s van jouw kindje.

Hoeveel tijd neemt een newborn fotoshoot in beslag?

Het belangrijkste standpunt tijdens een newborn shoot is dat het ritme van de baby centraal staat. Er zal dan ook ruim de tijd worden genomen, een shoot met newborns gaat het beste in een omgeving waar het ontspannen is. Daarom kom ik graag bij jou thuis om de foto’s te maken. Heerlijk ontspannen in jullie eigen vertrouwde omgeving terwijl jullie bezig zijn met de alledaagse dingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voeding geven, knuffelen en het aankleden van jouw kindje.

Tijdens deze shoot bepaalt de baby het tempo. Het kan natuurlijk zijn dat je baby de behoefte heeft om geknuffeld te worden, een voeding nodig heeft of verschoont moet worden. Uiteraard is dit per shoot en per baby erg verschillend en hier neem ik dan ook zeker de tijd voor. Het is erg belangrijk dat jij als ouder de rust kunt bewaren zodat de baby jouw rust ook voelt.

fotograaf mandy eising

Het boeken van een newborn fotograaf

Kom met mij in contact

Wanneer je graag een newborn fotoshoot van je baby wilt maken doe je er goed aan om alvast tijdens je zwangerschap een reservering bij mij te maken. Zo kan er een plek voor je gereserveerd worden rondom de uitgerekende datum. Wanneer je er na de bevalling aan toe bent is het dan ook slim om snel een afspraak te maken om samen de tijd en datum vast te leggen.

Interesse in een newborn fotoshoot? Neem dan snel en vrijblijvend contact met me op!

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.