Kinder fotoshoot

Voordat je het weet zijn je kinderen alweer groot. Ze veranderen in de loop der jaren zoveel qua uiterlijk en worden steeds meer hun eigen ik. Het gaat soms zo snel, dat je vergeet hoeveel ze in een jaar tijd zijn veranderd. Om deze momenten later toch weer te herinneren, kun je jouw kinderen op de foto laten zetten door een professionele fotograaf zoals Mandy Eising Fotografie.

De mooiste foto’s van jouw kinderen

Om jouw kinderen op de foto vast te laten leggen kun je kiezen voor een kinder fotoshoot. De shoot vindt plaats op een buitenlocatie naar keuze. Denk hierbij bijvoorbeeld, aan een mooi natuurgebied. Om mooie foto’s te kunnen maken, hou ik ervan om zoveel mogelijk spontane momenten vast te leggen en zo veel mogelijk geposeerde poses te vermijden. Hierbij leg ik de focus vaak op de aandacht die de kinderen voor elkaar hebben. Samen zorgen we dat er veel gelachen wordt en maken we er een gezellige en onvergetelijke shoot van.

Naast de kinder fotoshoot op een mooie buitenlocatie heb je ook de mogelijkheid om voor een heel ander soort shoot te gaan. Heb je weleens gedacht aan een duo portret ook wel een 2-in-1 portret genoemd? Hierbij wordt er een portret foto van je kind(eren) en jou of een andere dierbare gemaakt, vervolgens worden de 2 foto’s samengevoegd tot 1 geheel. Het leuke hieraan is dat je heel goed de gelijkenissen en verschillen tussen de familieleden kunt zien.

Kledingtips voor de kinder fotoshoot

Voor het creëren van mooie foto’s van de kinder fotoshoot, geven rustige kleuren vaak een mooi geheel op de foto. Wanneer er meerdere kinderen worden gefotografeerd, raad ik aan om de kleuren van de kleding op elkaar af te stemmen, hiermee zorg je voor harmonie. Denk aan aarde tinten en zachte kleuren. Dit past goed bij een locatie in de natuur. Felle kleuren en prints kunnen er voor zorgen dat de aandacht van het gezicht wordt afgeleid. En door rustige en effen kleuren te gebruiken zorg je ervoor dat de foto’s tijdloos blijven. Dan vind je ze over een paar jaar nog steeds mooi. Maar de belangrijkste tip wat ik je kan meegeven is: laat jouw kind iets aantrekken waar hij of zij zich prettig in voelt en lekker in kan bewegen.

Heb jij een ervaren fotograaf nodig?

Kom met mij in contact

Ben jij op zoek naar een gezellige, spontane en enthousiaste fotograaf die goed met kinderen overweg kan? Dan zul je zeker niet teleurgesteld zijn wanneer je mij belt! Ik bespreek graag samen met jou je wensen en de mogelijkheden. Weet je nog niet precies welke kinder fotoshoot je wilt? Dan denk ik graag met je mee. Samen zorgen we ervoor dat jij straks fantastische foto’s van jouw kind(eren) in handen hebt.

Wil jij meer weten of heb je interesse in een afspraak? Neem dan contact op!

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.