Cursus fotografie

Als enthousiaste en professionele fotograaf biedt Mandy Eising Fotografie unieke en uitdagende cursussen fotografie aan voor mensen die willen leren hoe ze de mooiste en meest indrukwekkende foto’s kunnen maken. Als je een beginnende fotograaf bent en graag meer wilt weten over hoe je de functies van je camera het beste kunt gebruiken, heb ik passende cursussen in mijn aanbod.

De kracht van Mandy’s cursus fotografie

Als fotograaf heb ik ervaring en weet ik als geen ander hoe je de mooiste foto’s kunt maken. Ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen en zet mij met hart en ziel in om jou het beste uit jezelf te laten halen. Je zult versteld staan ​​van wat je allemaal met je camera kunt bereiken.

Cursus fotografie voor beginners

Ben je nog helemaal nieuw in de wereld van de fotografie en wil je graag leren hoe je de mooiste foto’s kunt maken? Dan is de basiscursus fotografie voor beginners echt iets voor jou! Tijdens deze cursus leer je samen met andere cursisten (max. 5 deelnemers) de basisbeginselen van de fotografie en krijg je praktische tips en trucs om direct mee aan de slag te gaan. Weg van de automatische stand en leren fotograferen in de manuele stand. Je leert hoe je jouw camera handmatig kunt instellen en hoe je de mooiste compositie kunt creëren. Het enige wat je nodig hebt is een spiegelreflex camera of een systeemcamera die je handmatig kunt instellen.

Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis, je krijgt van mij een handboek waarin alle theorie staat uitgelegd. Zo kun je thuis op je gemak alles nog eens doornemen en in de praktijk uitvoeren.

1 op 1 basiscursus fotografie

Deze cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2,5 uur per keer. Tijdens deze 1 op 1 cursus gaan we nog uitgebreider in op de theorie en praktijk en leer je hoe je nog mooiere en indrukwekkendere foto’s kunt maken. Ook krijg je tips en trucs om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Ik hou van een resultaatgerichte aanpak. Daarom ga je direct aan de slag met het maken van foto’s en krijg je praktische opdrachten mee om mee te oefenen, die we bij de volgende bijeenkomst bespreken. Zo leer je in de praktijk hoe je de tips en trucs die je tijdens de cursus hebt geleerd, kunt toepassen. Na afloop van de cursus heb je niet alleen veel geleerd, maar heb je ook concrete resultaten om trots op te zijn.

Persoonlijke begeleiding

Wat mijn fotografie cursus uniek maakt, is de persoonlijke begeleiding die je krijgt. Tijdens de cursus sta ik altijd voor je klaar met raad en daad en zorg ervoor dat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt. Met mijn aanstekelijke enthousiasme en passie voor de fotografie zet ik mij volledig in om jou te helpen jouw fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Haal het beste uit jezelf en jouw camera

Bij de cursus fotografie staat het halen van het beste uit jouw camera voorop. De cursussen zijn dan ook niet alleen leerzaam, maar ook leuk en inspirerend. Je leert niet alleen hoe je de mooiste foto’s kunt maken, maar ook hoe je jouw eigen stijl kunt ontwikkelen. Ik help je om creatief te denken en nieuwe ideeën uit te proberen. Op die manier haal je het beste uit jezelf en ontwikkel je jezelf tot een ware professional in de fotografie.

Schrijf je nu in voor de cursus fotografie

Kom met mij in contact

Wil je graag leren hoe je de mooiste en meest indrukwekkende foto’s kunt maken? Schrijf je dan nu in voor een cursus fotografie door Mandy Eising Fotografie. Of je nu in groepsverband of liever 1 op 1 begeleiding wilt, ik heb  voor iedereen een passende cursus. Met mijn persoonlijke begeleiding en resultaatgerichte aanpak ben je verzekerd van succes. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de wereld van de fotografie!

Heb je vragen of wil je  meer informatie? Schroom dan niet om contact met me op te nemen, ik help je graag.


    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.