Bedrijfsfotografie

Tegenwoordig zijn WhatsApp, e-mail, social media en smartphones niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Ook bedrijven en ondernemers kunnen niet meer zonder deze communicatiemiddelen. Echter zit er wel een nadeel aan deze vorm van communiceren, het ontbreekt namelijk aan face to face contact. Wanneer een bedrijf contact heeft gelegd met een (potentiële) klant, kan diegene zich enkele punten afvragen zoals; Met wie heb ik eigenlijk gesproken? Hoe ziet mijn contactpersoon eruit? Spreek ik met de juiste persoon of moet ik bij iemand anders zijn? Dit vraagt een klant zich af wanneer er contact is gelegd met een bedrijf.

Wil je een duurzame relatie opbouwen met klanten? Dan is het van belang om de klant inzicht te geven in het aanbod van het bedrijf en hoe de onderneming eruit ziet. Dit kun je realiseren door naast tekst en uitleg ook visuele ondersteuning aan te bieden. Met bedrijfsfotografie kun je je onderscheiden in het concurrerende bedrijfsleven.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie door een ervaren fotograaf

Elke onderneming vraagt om een andere benadering. Een advocatenkantoor wil vaak een formele uitstraling weergeven waar een kapsalon een informele benadering zoekt. Toch is er een ding wat elke onderneming met elkaar gemeen heeft. Ze willen een professionele uitstraling. Als je bedrijfsfotografie bij Mandy Eising Fotografie boekt, mag je verwachten dat ik zoveel mogelijk rekening houd met het gewenste imago en de mensen op een zo natuurlijk en oprecht mogelijke manier op de foto zet.

Ik zorg voor diversiteit in de beelden, denk hierbij aan een sfeerimpressie van de werkomgeving, portretten van de werknemers evenals foto’s als ze aan het werk zijn. De verscheidenheid aan foto’s geeft de klant een beter beeld van jouw bedrijf.

zakelijke portretfotografie
zakelijke shoot

Bedrijfsfotografie zorgt voor de onmisbare professionele uitstraling in het bedrijfsleven

Met bedrijfsfotografie kun je naast een professionele uitstraling ook een personal touch toevoegen. Ik kan je hierbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan personeelsfoto’s die te gebruiken zijn op de website, intern een smoelenboek of het personeel gebruikt de portretfoto op zijn/haar Linkdin profiel. Creëer sfeerbeelden voor een mooie impressie van jouw bedrijf, die je kan gebruiken op jouw website, social media of als promotiemateriaal. Door gebruik te maken van bedrijfsfotografie wordt je met sprekende foto’s zichtbaar voor de klant. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Een foto van mijzelf kan natuurlijk niet uitblijven, want ook mijn klanten willen weten met wie ze contact hebben en hoe het gezicht achter Mandy Eising Fotografie eruit ziet. Go for a professional look with a personal touch!

Business shoot inplannen

Kom met mij in contact

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen door middel van een business shoot? Dan sta ik meer dan graag voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat jouw wensen qua foto’s werkelijkheid worden zodat jouw bedrijf goed zichtbaar is.

Ik zou het ontzettend fijn vinden om met jou in contact te komen zodat we kunnen samenwerken én voor een fantastisch resultaat gaan. Neem daarom vrijblijvend contact met mij op zodat we kunnen beginnen met plannen maken!

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.