Familiefotoshoot

Mandy Eising Fotografie begrijpt hoe belangrijk het is om de speciale momenten met jouw gezin vast te leggen. Of het nu gaat om een gezellige dag samen met je gezin of hele familie ik ben er om deze herinneringen voor jou vast te leggen. Als fotograaf zorg ik ervoor dat jouw gezin op een natuurlijke en ongedwongen manier in beeld wordt gebracht, zodat je de emoties en de band tussen jouw familieleden kunt koesteren. 

Mijn aanpak voor een geslaagde familieshoot

Ik geloof dat een geslaagde familieshoot begint met een goede voorbereiding en neem dan ook de tijd om uitgebreid met je te overleggen over de locatie, de kleding en de sfeer die jij voor ogen hebt. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de foto’s precies aansluiten bij jouw wensen en verwachtingen. 

Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, zodat we de mooiste en meest spontane momenten kunnen vastleggen. Ook om de kinderen hoef je je niet druk te maken, ik ben geduldig en flexibel en weet precies hoe ik de aandacht van de kinderen kan vasthouden. Zo krijgen we de meest ongedwongen en echte beelden van jouw familie. 

Een herinnering voor later

Een familieshoot is een unieke manier om de band tussen jouw gezinsleden vast te leggen. De foto’s die tijdens een familieshoot zijn gemaakt, zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze geven ook een beeld van hoe jouw gezin op dat moment was. Bovendien zijn de foto’s een prachtige herinnering voor later. 

Het leuke aan een familieshoot is dat we verschillende opstellingen kunnen maken zoals een groepsfoto van de hele familie, alleen de kinderen of opa en oma met kleinkinderen, maar ook individuele portretten. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de foto’s een echte weerspiegeling zijn van jouw gezin op dat moment. 

Na de shoot ontvangt je een selectie van de gemaakte foto’s. Je kunt deze foto’s gebruiken voor bijvoorbeeld een fotoboek of canvas. Ook kun je de foto’s gebruiken voor sociale media. 

Boek nu jouw familieshoot door Mandy Eising Fotografie

Kom met mij in contact

Wil je graag een kleine sfeerimpressie van mijn fotografie stijl? Neem dan gerust een kijkje tussen de fotoshoots die ik aanbied. Hier zie je dat ik ervan hou om mensen te fotograferen in een ontspannen sfeer en zo min mogelijk gebruik maak van geposeerde poses. Uiteraard zal ik jullie hier en daar enkele aanwijzingen geven. 

Bent je enthousiast geworden over een familieshoot door mij? Boek dan nu jouw familieshoot! Neem contact op via de website of stuur een e-mail naar info@mandyeisingfotografie.nl . Samen bespreken we jouw wensen en plannen we een datum in. 


    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.