Cakesmash shoot

Ben jij op zoek naar een cakesmash shoot? Dan wordt je kindje vast binnenkort 1 jaar! Wat leuk, binnenkort een feestje! Zo’n shoot zorgt niet alleen voor de leukste foto’s, maar ook voor een onbetaalbare herinnering. En dat is natuurlijk waar je het voor doet. De eerste verjaardag van jouw kindje moet groots gevierd worden. Die momenten leg ik graag voor je vast. Door te kiezen voor een cakesmash shoot heb je altijd zekerheid van onbetaalbaar mooie, spontane en grappige foto’s.

Ik organiseer graag de cakesmash shoot van jouw kleintje. Uiteraard wordt er gezorgd voor een superfeestelijk decor op jouw eigen locatie. Tijd om taart te gaan eten… Of lekker te gaan smeren natuurlijk! Hoe dan ook, het wordt superleuk!

Van cakesmash shoot tot mooie portretfoto

Niets is zo mooi als een foto van je kindje. Elke foto laat een unieke momentopname zien en door de tijd heen zie je duidelijk hoe jouw kindje zich ontwikkeld. De eerste verjaardag is natuurlijk bij uitstek dé gelegenheid voor een spontane cakesmash shoot, maar er zijn nog zo veel meer mooie momenten. Eigenlijk beginnen deze mooie momenten al voor de geboorte van je kindje! Ook voor een zwangerschapsshoot, newborn lifestyleshoot of gezinsshoot ben je bij mij aan het juist adres!

Waarom is een cakesmash shoot zo leuk?

Stiekem vinden we het als volwassenen ook nog wel leuk om een taart lekker te ‘smashen’ in plaats van op te eten, nietwaar? Het brengt het kind in je naar boven. Als jouw kindje op zijn of haar verjaardag taart eet, wil je waarschijnlijk voorkomen dat je kindje volop in de taart graait. Maar met een cakesmash shoot mag dit voor 1 keer juist wel! Precies dát levert de mooiste en leukste plaatjes op.

De spontaniteit en het enorme plezier van je kindje als hij of zij wél in de taart mag graaien! De fotostudio wordt naar jouw locatie gebracht, dus je hoeft er de deur niet voor uit. Dit biedt natuurlijk ook voordelen. Jouw kleintje zal lekker smerig worden tijdens de shoot. Dan is het wel fijn dat je hem/haar direct in bad kan doen.

cakesmash shoot

Interesse in Cakesmash Shoot?

Kom met mij in contact

Wil jij ook zo’n leuke cakesmash fotoshoot van je kleintje? Je bent natuurlijk altijd welkom! Bij het maken van de afspraak kun je zelf aangeven wat je voorkeuren zijn voor de taart en de kleuren voor de versieringen en decoraties. Zo wordt het echt jullie feestje en is het voor mij een eer om het vast te mogen leggen! Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust eens contact op!

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.