2 in 1 portret

Een 2 in 1 portret is heel leuk samen met je broer/zus/vader/moeder. Het is niet alleen uniek, maar ook een persoonlijk kunstwerk voor aan de muur wat niet gaat vervelen. De duo portet shoot is gericht op het gezicht. Door twee losse portretten samen te voegen creëer je van twee verschillende mensen één gezicht.

Misschien vind je dat jullie op het eerste oog niet op elkaar lijken, omdat jij blond haar met blauwe ogen hebt en je zus bruin haar met bruine ogen heeft, bijvoorbeeld. Het leuke van een 2 in 1 portret is dat je heel mooi de overeenkomsten en verschillen ziet waar je je eerst niet van bewust was.

Hoe ziet een  2 in 1 portret eruit?

Wanneer je een duo portret door Mandy Eising Fotografie laat maken, dan ben je er zeker van dat je een fotograaf in huis krijgt met passie voor het vak. Ik kom graag bij jullie langs (+- 15 km vanaf Hengelo zonder reiskosten, daarbuiten worden reiskosten berekend). Uiteraard wordt er gezorgd voor het juiste decor en lampen bij jullie thuis.

Voordat we kunnen beginnen aan het portret, richt ik de mini studio in met zwarte doeken als achtergrond, terwijl jullie zwarte effen shirts met een ronde kraag aantrekken. Waarom een zwart shirt met een zwarte achtergrond? Zodat de aandacht geheel naar het gezicht gaat en niet wordt afgeleid van printjes en felle kleuren. Vervolgens maak ik van elk persoon een individuele portretfoto met gesloten mond die ik naderhand samenvoeg als een 2 in 1 portret.

Geef iets unieks cadeau

Verras een familielid op een feestdag, verjaardag, Moederdag of Vaderdag bijvoorbeeld eens met een leuke shoot van een 2 in 1 portret. Het is een bijzonder en persoonlijk cadeau waar je nog lang van kunt genieten. Zeker wanneer je het mooi laat afdrukken en ophangt in huis, zal dit een waar pronkstuk zijn.

Boek je bij mij de shoot dan ontvang je het uiteindelijke resultaat digitaal in hoge resolutie in zwart-wit en kleur. Hierdoor behoud jij de keuze in het formaat en in welk materiaal je het wilt laten afdrukken. Ga je voor plexiglas, canvas of aluminium, dit zijn slechts enkele voorbeelden waar je uit kunt kiezen.

fotograaf mandy eising

Ben ik jouw 2 in 1 portret fotograaf?

Kom met mij in contact

Een 2 in 1 portret is geschikt voor kleine kinderen vanaf ongeveer een jaar of 1,5 wanneer ze goed stil kunnen zitten en recht in de camera kunnen kijken tot aan opa’s en oma’s. Zo kun je portretfoto’s van familieleden met verschillende leeftijden combineren. Wil je graag van meerdere mensen een duo portret laten maken, dit is mogelijk tegen een meerprijs. Hierdoor kun je een mooie twee luik of drie luik creëren.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem contact met me op en ik help je graag.

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.